About

“About Dimitri Sandikovsky… and as you know, I’m idealist, perfectionist, but not a romantic person, lol Yeah . . you can imagine Mr. Bean or Jim Carrey, can you see a romantic of their both? And my emotional is just like, Adam Sandler …”

Dimitri Sandikovsky A.K.A Sandi is an alumnus from D3 Computer Engineering, Bina Sarana Informatika, an active member in several underground hacking forum & Kaskus :ilovekaskuss with nickname Anitsuya. :cool:

dimitri sandikovsky

Kenapa harus “Dimitri Sandikovsky?”, well… It’s a long story anyway :D Tapi singkatnya begini, karena nama gue ini cuma Sandi tok alias Sandi doang, itulah yg membuat gue sering ditolak registrasi di situs manapun bahkan termasuk Facebook. It’s because I don’t have any last name & I can’t left the “Last Name” registration field empty..!! :nohope:

Jadi ya gue harus nambahin sesuatu di belakang, saat itu yg kepikiran adalah karena gue suka anything of Russia, maka ya jadilah nama sekarang ini. Setidaknya hanya sebagai pengenalan di dunia maya aja, & ga bisa atau mau dirubah lagi, maklum, di dunia maya udah terkenalnya ya nama itu. :ngakaks

Hey It's Me...
  • Arogant is my weaknesses, but now I’m trying to not to be arogant. :(
  • I’m self-motivated, it makes many motivation book that useless for me (kinda arogant but it’s serious)
  • Lazy is also my weaknesses, my friends said that I’m smart enough but I can manage myself. :bingung:
  • I hate to be late, and people who don’t appreciate time, I won’t play about time, dicipline is number one..!! :army:
  • Love martial arts, I have tried Karate, Tae Kwon Do formally and Tarung Derajat, Krav Maga autodidactly.
  • Actually I’m a shy person, but always trying to be an ordinary people when many people around me. :malu:

 

SummarySkillsMaintenance 2
Gua pecinta makanan seafood gan, terutama udang & cumi :genit:

Content 2

Content 3

…MASIH MAINTENANCE YEE.. :D